Random Images

Print

TudatosNepirtas

 

Bogár László blogjában megjelent írásokból:

Tudatos népirtás folyik Magyarországon?

 1. http://www.bogarlaszlo.info/archives/tudatos-nepirtas-folyik-magyarorszagon


 2. „Az emberek többsége nem meggyőzhető, és fölösleges és frusztráló is lenne próbálkozni - csak elidegenedés lesz a vége. Csak próbálj meg egy jobboldalit rávenni, hogy hallgassa meg a baloldali érveket - teljesen felesleges. Csak próbálj meg egy ateistát meggyőzni, hogy lépjen be egy vallási szektába - felesleges. Próbálj meg egy terroristát meggyőzni a békés eszközök használatáról, vagy egy dohányost, hogy szokjon le. Bármennyire jóindulatból teszed, vagy azért, mert hiszel az igazadban - csak elhanyagolhatóan kevés esetben fogsz sikerrel járni. Minden ember érzelmileg invesztált a saját világnézetébe, amit remek indokokkal bástyázott körbe. Ezt áttörni, megváltoztatni nagyon nehéz kenyér.” Wolf Gábor véleménye szerint...

  Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

  Még sincs más választásunk.
  Bogár László úr folyamatosan, és hitelesen tárja elénk a mai magyar és globális valóságot. Írásait és nyilatkozatait mindannyian ismereteink és érdekeink szerint minősítjük.
  Jómagam idő hiányában korábban a szokásos média csatornákból szereztem be a friss információkat. A tavalyi események óta próbáltam az “úri huncutság”, a politika színfalai mögé nézni, jórészt az internet segítségével. Erről 3 részre tagolódó cikket írtam: http://olyanmagyarorszagon.b13.hu melyről néhány fórumban / Index, Origó, HVG / véleményt is mondtak a fórumozók.
  Úgy gondolom, hogy nem pártokban kell már gondolkodni, hanem nemzeti összefogásban, a jelenlegi politikai elit nélkül. El kell kerülni az oszd meg és uralkodj csapdáját.
  USA-ban pl. hogyan lehet, hogy csak 2 párt van, mikor pl. Izraelben több mint 30 /ha jól emlékszem/. Talán azért, mert így a tényleges hatalomnak csak 2 politikai elitet kell finanszírozni, és gyakorlatilag mindegy ki nyeri a választást?
  A gazdagok életútjáról, a mai globális világrend kialakulásárólhttp://www.erdekessegek.hu/ Gazdagok menüpont alatt olvastam.
  A globális hatalom kiteljesítésének része volt a nemzeti fizetőeszközök mögül az aranyfedezet kivonása, majd a 70-es években a pénz áruként való kezelése, ennek elfogadtatása. Ezzel kiszolgáltatottakká váltak a nemzetállamok. A tőzsdén naponta termelődő milliárdokat el kell helyezni, és ennek egyik lehetősége, hogy eladósítják azokat az államokat, ahol befolyást tudnak szerezni. Ezért nem fogunk kikerülni az adósságcsapdából. Következő probléma, a közös nemzeti vagyon eltűnése, hazai iparunk felvásárlása, majd megszüntetése. A betelepült külföldi áruházláncokon át kiszivattyúzzák a lakosság pénzét, vásárlóerejét. Nehezen visszafordítható a mára eladósított lakosság életszínvonalának hanyatlása. A vidék elnéptelenedik az orvosi rendelők, iskolák, vasutak megszüntetetése után. A városban viszont többszörösen kiszolgáltatottá válik a falusi, mert nem elegendő az ingatlanáért kapott összeg városi lakásra, így csak bérlő lehet. Ráadásul eddig legalább ellátta magát élelemmel, ezután ellátásra szorul. Amit meg is kap, ha meg tudja fizetni, argentin marhahúsból, spanyol sertésből, olasz paradicsomból…
  A probléma gyökerét ott látom, a kiszolgáltatott, bulvár médián nevelt társadalomban élő emberekkel elfogadtatják az “öngondoskodás” fogalmát, miközben a hazai és globális elit nagyban szivattyúzza saját cégeibe, bankjaiba az államból az energia, gyógyszer, fegyver üzletek nyereségét és az állampolgárok adóját.
  Amíg az alap pénzügyi - társadalmi- gazdasági folyamatokat nem ismerjük fel, és nem változtatjuk meg, addig mindegy melyik pártra szavazunk, Orbánnak vagy Gyurcsánynak hívják a miniszterelnököt.

  Tisztelettel: mediator

 3. Elgondolkodtató film a világról:

  http://video.google.com/videoplay?docid=-6186589598330713558

  http://video.google.com/videoplay?docid=-8991317191173231517

  http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908


 4. Cikk:
  http://www.privatbankar.hu/html/cikk/hir.php?hir=52032

  Kinek az érdeke a háborúk folyamatos fenntartása? Kié lesz a 705 Mrd usd?


 5. Megrázó film az üzleti egészségbiztosítási rendszerről és emberi sorsokról:http://igazsag.myip.hu/uj/Sicko.wmv

 

Nem látom a Fideszben azt az elszántságot, ami a hozzászólásomban http://hozzaszolas.b13.hu/  említett változásokhoz szükséges. / Bár ne legyen igazam!/ Sőt, ellenérdekeltek, hiszen kiderül róluk is amit eddig titkosítottak, megpróbálnak ők is eltakarni.
A nemzeti vagyon eltüntetésében a Fidesz is felelős. Ők is lefeküdtek a tőkének, így tudtak vagyont, hatalmat szerezni.
Úgy tudom, O.V Londonban végzett, és nem saját költségén.
Miért kellett a Fidesznek bedarálni az összes jobboldali pártot? A hatalmi vágy erre elegendő magyarázat?
Látszat ellentét van a parlamenti pártok között, kifelé a médiának azt kell sugározni, van választási lehetőségünk, pedig valójában nincs. /Tudomásom van róla, titkos személyes találkozókra is sor került nemrég pl. Hajduszoboszlón a pártelnökök között. / A tét, amiről mi szavazhatunk: ki teheti el közülük pl. az állami megrendelések nagyobbik hányadát, ki irányítja a Szerencsejáték Rt-t, BKV-t, stb…
Nem tűnik fel, gyakorlatilag diktatúrában élünk, mert frakciófegyelemre hivatkozva büntetés terhe mellett együtt kell szavazni a pártnak, a pártelnök/ség/ akarata szerint. Ez pedig diktatúra, hiszen nem érvényesülhet sehol, sőt ki sem derül a szavazók akarata.
http://olyanmagyarorszagon.b13.hu/ : A pártok szűk csoport érdekeket képviselnek. Itt is egyre inkább csak a Parlamentbe bekerült szűkebb csoporttagok és a közvetlen környezetük érdekeit. Jelenleg a parlamenti demokrácia ebben a formában nem tud megfelelően működni, mert a megosztottság miatt a hatalomból kimaradt fél csak sértődött, elégedetlen vesztes lehet. Bármelyik ellenzék minden javaslatát leszavazza a többség. Tehát azoknak az érdeke sincs képviselve, akik kisebbségben maradt képviselőket a parlamentbe küldték. Közben az ellenzéket is fizetjük, akiknek semmi sem drága, minél rosszabb, annál jobb az elvük, hiszen annál hamarabb hatalomra kerülnek / pl. Orbán Viktor beszédei, javaslatai, Magyar Nemzeti Bank elnökének elmúlt néhány év alatti nyilatkozatai / és közben háttéralkut kötnek a kormánypártokkal a megrendelések, munkák 2/3 – 1/3-ad elosztásáról / lásd Dávid Ibolya nyilatkozatát./
Tehát a Fidesz szerintem nem megoldás, ők is feltétel nélkül kiszolgálják a globalizált tőkét, nem fogják megtenni a szükséges intézkedéseket: új alkotmány, NYILVÁNOSSÁG, SZÁMONKÉRHETŐSÉG, ANYAGI FELELŐSSÉG, VISSZAHÍVHATÓSÁG, TITKOSÍTÁSOK FELOLDÁSA, lépések a közös tulajdonunk visszaszerzésére…
Nincsenek illuzóim arról, hogy nemzeti egységet lehetne teremteni akár most, akár később, hiszen jó ha néhány száz ember veszi a fáradságot és utánanéz a nehezen hozzáférhető, megérthető dolgoknak. ÉS MÉG ŐK SEM ÉRTENEK EGYET…Az sem biztos, hogy helyes következtetést vonnak le a talált dokumentumokból, cikkekből, hírekből. Ehhez több, TISZTA SZÍVŰ szakértőből álló csapatot kellene folyamatosan foglalkoztatni, vagy önkéntesekkel műhelymunkát végeztetni.
Olyan integráló erőre, pártra és karizmatikus személyiségre van szükség, mint pl. Ghandi volt,/ akit most még sajnos nem látok/ aki a szélsőjobbtól az ultra balig összefogja az embereket, megérteti velük, nem ők az egymás ellenségei, a sérelmeket el kell temetni, nagyobb baj van, külső ellenség, a globális tőke csillapíthatatlan éhsége fogja a vitázó feleket együttesen földönfutóvá tenni. /Napi 3 milliárd Ft a bankok által kihelyezett tőke, miközben a gazdaság zsugorodik./
Tehát szinte tökéletes biztonságban vannak a hatalom jelenlegi birtokosai, hiszen elhitetik az emberek döntő többségével, van választási lehetőségük, lehet jobb a sorsuk, és családok vesznek össze a pártokon..
Pedig, ha nem tudjuk létrehozni, összehangolni a szükséges teendőket, akkor bizony bekövetkezhet:

Wass Albert: Záróvers

Hajótörött vagyok a tengeren.
Palackomat a tengerbe vetem.
Belesóhajtottam a sorsomat,
félelmemet és sok bús gondomat.
S most száz pecséttel elzárt bánatom
a hullámok kedvének átadom.
Merül, örökre tán, a mélybe le
s aranyhalacskák játszanak vele.
De lehet, hogy még perce jő neki,
s egy bús hullám majd egyszer fölveti.
S kidobja egy kéz – tán az istené –
egy gondtalan kor lábai elé.
Borzadtan olvassák, kik rátalálnak
és úgy suttogják döbbenve, egymásnak.
“Valahol szörnyű vihar lehetett…
S a viharban egy nemzet elveszett…!”

 Created by: mediator11. Last Modification: 2008-11-25 (Tue) 10:37:55 CET by mediator11.