Random Images

Print

KurulTaj

2009. augusztus 21-22-23-án lesz a Magyarok Szövetsége szervezésében Magyarok Országos Gyűlése és Vására az Alföldön. A szervezés elkezdődött és óriási a jelentkezők száma… Tovább: http://www.karpathaza.net/node/301


Elõzmények:

2008-11-26 Kunszentmiklóson kb 750 ember gyúlt össze feladategyeztetésre. 259 civil szervezetbõl (sokan távolról, ismerõs "küldött" révén követik az eseményeket) . Lásd KunszentmiklosVideok

www.kurultaj.hu újabban inkább a http://www.karpathaza.net/

Vukics Ferencnek sikerült: összefogni a tenni akarók közül azt a kritikus tömeget, akik hajlandóak tudásukat, munkájukat adni az ország (gazdaságának, kultúrájának) megmentéséért. 70 ezer embert úgy hozott össze 2008 augusztusában Kunszentmiklóson, hogy a médiában nem volt róla szó (még utólag sem). Több százezer ember figyelmét élvezi, ami alkalmas arra, hogy megvilágítsa a jó utat, ami megmenti az országot a teljes vagyonátvételtõl és a vele járó kultúrális pusztulástól.

2009 augusztusában (vagy 2009-08-20-án, esetleg 2009-08-08 és 2009-08-10 között) több százezer (akár egymillió) embert várunk Kunszentmiklós - Bösztörpusztára (Budapesttõl 60 km-re délre, az 51-es úton kell menni Kiskunlacházáig). Addig még sok munka vár ránk.

FIGYELEM!  VUKICS FERENC kis csapatával NEM TUDJA sínre tenni a szerelvényt !

  • HA A NEMZET NINCS RÉSEN, és nem alakítja ki az új rendszert saját igényei szerint, akkor (ismét) az oligarchia fogja átalakítani/átmenteni (dolgoznak ezen!). Ez egy újabb látszatrendszerváltást jelent: SZÍNHÁZ LESZ, ami lenyugtatja a tömegeket, de megoldást nem ad, hasonlóan 1989-hez.
  • Csak akkor lesz igazi eredménye, ha a nemzet (java) ebben tevékenyen részt vesz, és fejlett technikai eszközöket vet be, hogy erõforrásait saját érdekei szerint aknázza ki.

Vukics Ferenc csak egy hullámot tud biztosítani (amit - úgy néz ki - nagyon jól csinál). Ha a nemzet ezt jól meglovagolja, akkor nyer rajta. Ha nem nem.


Börzsönyi Nemzeti Tanács (BNT) :
 
2008 Október 15.-én a Börzsönyben százhetven nemzeti érzelmű civil szervezet és munkacsoport képviselői találkoztak, hogy - az erkölcsi alapjaikat vesztett pártok helyett - közös cselekvési ütemtervet dolgozzanak ki az országunkat fenyegető természeti- és társadalmi katasztrófa elkerülésére.
A jelenlévők célja egy új, nagy tömegeket megmozgató nemzeti érdekvédelmi erő létrehozása. A csapat a már korábban elvégzett állapotfelmerések alapján közös cselekvési tervet hoz létre, melynek alappontjait minden résztvevő vállalja. Az elkövetkező hónapokban olyan átfogó szakmai csoportokat alakítanak ki, amelyek - szükség esetén - állami feladatok zökkenőmentes átvállalására is képesek.
Még ebben az évben mintegy hatszáz szakember és közel kétezer önkéntes részvételével megkezdődik a közvélemény tájékoztatása a '89-óta eltelt időszak valódi történéseiről, valamint az ország erkölcsi és anyagi megújulásának lépéseiről.
A korábban mintegy 70 000 ember részvételével lezajló Kurultaj-t szervező erők 2009 nyarára a Magyarok Országyűlését kívánják összehívni. A BNT jelenleg az ország mintegy négyszáz településén képviselteti magát
Önkéntesnek és társult szervezetnek jelentkezni lehet a 06-20-341-2778-as telefonszámon, vagy személyesen... /Tájékoztató előadást, lakossági fórumot a megadott telefonon lehet egyeztetni./

 

 

 Created by: cell. Last Modification: 2009-03-01 (Sun) 21:26:45 CET by cell.