Random Images

Print

MagyarMatrixLako

Megfelelõ "marketing" (vagy inkább mém) stratégiához ismerni kell a célközönség meghatározó tagját.

 

Magyarországon a magyar "értelmiségi" manipulálása (és mátrixba zárása, az értelmes gondolkodás megakadályozása hatalmi témákban) ezen elvek szerint történik:

legreménytelenebb mátrixlakó (aki a legtovább képes homokba dugni a fejét, és mindenáron ragaszkodni még a legképtelenebb sületlenségekhez is) pl. egy 55 év körüli egyetemi fizikatanár, újságíró, ill. vezetõ.

Fontos hangsúlyozni, hogy ezek mind évtizedeken át tartó sikeres médiamanipuláció eredményei

 • azt hiszi, hogy ha van pénzoligarchia, az azonos a zsidósággal (nem képes szétválasztani a kettõt, ezért aztán a pénzoligarchia koncepcióját értelmes gondolkodás nélkül, érzelmi alapon elveti)
  • ez ("ha van pénzoligarchia, az azonos a zsidósággal") egyébként ugyanaz a buta gondolat, ami a zsidóellenességet (jelentõs részben) táplálja
  • még akkor is képes, amikor a Federal Reserve Act törvénnyel szembesítik: ami feketén fehéren a pénzoligarchia létezése
 • azt feltételezi, hogy ha valaki kritizálja egy barna hajú ember tettét, az csak azért lehet, mert barna a haja (csak hogy látszódjon az értelmetlenség, ami a médiában mindennapos). Igazából ezt egyedül zsidó, vagy zsidónak gondolt emberekre alkalmazzák: ha valaki kritizálja egy zsidó ember tettét, az csak azért lehet, mert az zsidó, és természetesen az illetõ az egész zsidóságot ki akarja irtani
 • a második világháború = (askenázi) zsidó holokauszt. Teljesen értelmetlen vérfürdõ, meghalt 50 millió ember, ebbõl persze az az 1-5 millió érdekes (az elsõ becslések 1.4M volt, ill. az oroszok szerint 4M, ami késõbb 5,6 -ra duzzadt sõt helyenként 7M-nek említve). Nem érdekesek a pontos számok, nem is lehet megtudni, mert Németországban törvényileg lehetetlenné tették ennek a témának a hivatalos propagandától eltérõ tárgyalását. A lényeg, hogy gondolatban egyenlõségjelet tesznek a világháború, és a zsidó holokauszt közé
 • a történelmet egyszerû politikusok irányítják (ahogy az a történelemkönyvben meg van írva). A szervezett pénzoligarchiának, aminek a csúcsa a Federal Reserve tulajdonosi rétege SEMMILYEN szerepe nincs a történelemben, ezért helyes, hogy ki is hagyják. Az óriási üzleti és hatalmi érdekeltség, és hatalmas anyagi és kapcsolati lehetõséget nem használják arra, hogy politikusokat támogatásokkal, lobbizással, zsarolásokkal (néha gyilkosságokkal) és egyéb módokon zsebükben tartsák az érdekeik érvényesítésére.
  • természetesen az is puszta véletlen (érdemes lenne egy kicsit belegondolni: független valószínûségi változó: valószínûségek szorzata!), hogy a FED jellegét nem írja meg a sajtó (95 év alatt nyilván még nem vették észre, mindig fontosabb dologgal voltak elfoglalva). Ez nem a FED erejét bizonyítja.
 • zsidózik !!! Persze nem zsidók ellen, mert az nem politikailag korrekt. Hanem a zsidót iszlámra cseréli, úgy már politikailag "korrekt". Ez a tevékenység ugyanaz, mint a zsidózás, amit elvileg elítél, miközben végez.
 • KKK: felsõbbrendûséget, isteni kiválasztottságot hirdetõ szervezet. Ez nem elfogadható, "nem politikailag korrekt"
  • de ha ugyanez régi vallás köntösét veszi fel, akkor természetesen az isteni kiválasztottság megengedhetõ, már nem beteges.

Röviden:

a pénzoligarchia sorfalnak használja a zsidóságot. És sok manipulált ember ehhez asszisztál. Ezen pontokban leírt viselkedésminták ezt kódolják.

 

 

 

 

 Created by: anonymous. Last Modification: 2008-10-27 (Mon) 15:48:26 CET by anonymous.